Takaisin sivun yläreunaan

Joulutunnelmaa Iso-Valkeisen äärellä

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat Hotelli IsoValkeinen | Kaupallinen yhteistyö

Kauniin Iso-Valkeisen rannalla sijaitseva Hotelli IsoValkeinen tarjoaa ihastuttavat puitteet jouluiseen ajanviettoon.

Tunnelmallinen miljöö huokuu rauhaa, ja hotellin korkealaatuiset tilat mahdollistavat suurtenkin tilaisuuksien järjestämisen. Perinteinen joululounas on oivallinen tapa muistella kulunutta vuotta hyvän ruoan ja rennon yhdessäolon merkeissä.

Kauniisti katettu juhlapöytä kutsuu puoleensa monipuolisuudellaan. Alkupalaksi on tarjolla muun muassa runsas kalavalikoima savulohineen ja silli- ja silakkalautasineen. Myös perinteikkäät terriinit sekä suussa sulavat valkosipulimuikut kuuluvat jouluisia herkkuja notkuvaan kokonaisuuteen.

Hotelli IsoValkeisen periaatteisiin kuuluu, että ruuanlaitossa vältetään puoli- ja täysvalmisteiden käyttämistä. Pääruokavalikoimasta löytyy esimerkiksi itse tehtyjä lanttu- ja porkkanalaatikoita, perinteistä joulukinkkua sekä hienoa kuhamureketta sahramikastikkeen kera. Raikkaat salaatit ja herkulliset jälkiruoat viimeistelevät jouluisen makumatkan.

Joululounas on tarjolla tarjolla 17.–18.12 sekä 21.–23.12. klo 11–14 hintaan 35 euroa henkilöltä. Ryhmille ajankohta ja tila voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Esimerkiksi uusittu LampiSali sopii juhlaviin tilaisuuksiin ja Rantasaunan Takkakabinetti tunnelmalliseen illanviettoon. Ryhmille löytyy myös muita ruokavaihtoehtoja, kuten aivan uusi SavuMenu tai jonkin muun teeman ympärille rakentuva tarjoilu.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Hotelli IsoValkeinen

Majaniementie 2, 70420 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen