Joulumakuja kotona ja Kartanolla

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Koivumäen Kartano | Kaupallinen yhteistyö

Yli satavuotias Koivumäen Kartano henkii mennyttä aikaa, joten se sopii mainiosti myös joulun tunnelmaan rauhoittumiseen. Perinteinen joululounas upeassa miljöössä on mitä kaunein tapa kiittää kuluneesta vuodesta esimerkiksi omaa tiimiä.

Kartanon vuosikymmenten takaa kuuluisat jouluruuat hurmaavat vaativimmankin kulinaristin. Ihanan joulubuffetin voi järjestää tilauksesta myös suoraan työpaikalle, tai omia joulukiireitä voi helpottaa noutamalla kokkien tekemät jouluruuat kotiin.

Kartanolla tarjotaan perinteikästä joululounasta arkisin 23.11.–24.12. kello 11–14. Suosittu joululounas on tapa rauhoittua ja irrottautua arjesta kesken työpäivän. Tunnelmalliset kynttilät, aito kuusi, olkipukit sekä joulumusiikki tuovat mieleen vanhan ajan mummolan joulun.

Alkupalapöydässä on tarjolla muun muassa sipulisilliä, vanhan ajan maustesilliä, katajanmarjasilakkaa, perinteistä joulukinkkua konjakkisinappikastikkeella sekä erilaisia salaatteja. Pääruuaksi tarjotaan kartanon rouvan savulohikiusausta, karjalanpaistia ja joululaatikoita. Joululounaaseen kuuluu päivittäin vaihtuva jälkiruoka sekä kahvi tai tee. Kartanon väki kehottaa tekmään pöytävaraukset, jotta ravintola osaa sijoittaa seurueet omiin pöytiin huolehtien turvaväleistä. Lounaspöydän hinta on 26,90 euroa henkilöltä.

Jouluviikolla 21.–24.12. lounaalla on tarjolla runsaampi joulupöytä. Juhla-aterian hinta on 40,90 euroa henkilöltä. Pöytävarauksen tekeminen onnistuu verkkosivujen kautta tai ottamalla yhteyttä suoraan ravintolaan. Ravintolassa varmistetaan turvallisuus muun muassa sijoittamalla seurueet eri huoneisiin sekä huolehtimalla hygieniasta. Lisätiedot ja tarkemmat menut löytyvät yrityksen verkkosivuilta.

Koivumäen kartano
Koivumäenkuja 18
70800 Kuopio
puh. 017 361 4291
kartano@koivumaenkartano.com
www.koivumaenkartano.com