Takaisin sivun yläreunaan

Livelähetyksellä tunnettuutta

Teksti TE-Palvelut | Kuvat TE-Palvelut | Kaupallinen yhteistyö

Rekrytointiprosessissa ammattilaiset ja uudet kanavat ovat tärkeä apu.

Uuden työntekijän rekrytointi on aina oma prosessinsa. Silloin on tärkeää, että matkassa mukana on osaava kumppani. Vaikon Loma ja Lohi -perheyritykselle tuli ajankohtaiseksi rekrytoida itselleen digitaalisen myynnin ammattilainen. Ennen rekrytoinnin aloittamista käännyttiin Pohjois-Savon TE-palveluiden puoleen.

– Olimme todella tyytyväisiä tarjontaan. Löytyi hyviä ammattilaisia, joista haastattelimme kolme. Kaikki heistä olivat ammattilaisia omalla alallaan, kertoo yrittäjä Taina Tukiainen Vaikon Loma ja Lohesta.

Pienyritys sai samaa laadukasta kohtelua kuin mikä tahansa isompi yritys, kehuu Vaikon Loma ja Lohen yrittäjä Taina Tukiainen.

 

TE-palveluiden yritysasiantuntijat auttavat yritykset rekrytointiprosessin läpi. Vaikon Loma ja Lohi sai tuekseen yrityspalveluiden asiantuntija Mari Miettisen, joka auttoi yritystä muun muassa työpaikkailmoituksen laatimisessa, sopivien ehdokkaiden valitsemisessa sekä vinkkasi yhdeksi rekrytointikanavaksi TE-live-palvelun.

TE-live on täysin pohjoissavolainen innovaatio, jossa yritys pääsee esittelemään laajasti toimintaansa sekä haettavaa työpaikkaa. Lisäksi työnhakijoilla on mahdollisuus kysyä chatin kautta työpaikasta suoraan työnantajalta.

– TE-live oli inspiroiva ja kiva kokemus, ja siitä on tullut paljon positiivista palautetta, kertoo Tukiainen.

Rekrytoinnin lisäksi livelähetys tarjosi Tukiaisen mukaan näkyvyyttä myös sellaiselle yleisölle, jolle yritys oli entuudestaan tuntematon. Livelähetys oli siten paitsi onnistunut rekrytointikanava myös mainio kanava lisätä yrityksen tunnettuutta.

TE-live-lähetys tarjoaa yritykselle rekrytoinnin lisäksi näkyvyyttä, vinkkaavat Emma Kolehmainen, Riku Sorsa ja Tuuli Kämäräinen Pohjois-Savon TE-toimistosta.

 

Erityiskiitosta Tukiainen antaa TE-palveluiden suhtautumisesta pienyritykseen. Tukiainen kokee, että hänen pienyritystään kohdeltiin samalla lailla kuin mitä tahansa isoa ja tunnettua yritystä olisi kohdeltu. Palvelu oli laadukasta alusta loppuun.

Vaikon Loma ja Lohi on kestävän luontoelämysmatkailun perheyritys, jolla on muun muassa ollut luomusertifikaatti jo 1980-luvun alusta. Yritys tarjoaa mökkimajoitusta ja ohjelmapalveluita, kuten koskenlaskua. Työntekijöiden määrä vaihtelee sesongeittain, joten vakituisesti palkkalistoilla on muutama henkilö.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Pohjois-Savon TE-toimisto

PL 2000, Kuopio
www.toimistot.te-palvelut.fi/pohjois-savo

Työvoimakoulutus
tyovoimakoulutus.pohjois-savo@te-toimisto.fi

Valtakunnallinen koulutusneuvonta 
puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Jaa artikkeli