Takaisin sivun yläreunaan

Juhli lammen rannalla

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Hotelli Isovalkeinen, Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Asiantuntijoiden avulla suunnitelmista tulee helposti totta.

Yhdessäolo tarvitsee tilaisuudelle sopivat puitteet. Muutaman minuutin matkan päässä Kuopion keskustasta omassa rauhassaan sijaitsee Hotelli IsoValkeinen. Luonnonkauniissa rantamaisemissa järjestyvät niin perhe- kuin yritysjuhlatkin.

Hotellilla on runsaasti erilaisia tiloja, jotka sopivat sekä pienten että suurten juhlien järjestämiseen. Kahdestatoista erilaisesta tilasta suurin on Lampisali, joka vetää peräti 400 henkeä. Intiimimpään ja luonnonläheisempään tunnelmaan puolestaan voivat hyvin sopia rantasauna ja sen saunakabinetti.

Tiloja yhdistämällä mahdollistuvat esimerkiksi pikkujoulut tai juhlat jopa tuhannelle hengelle.

Tilaisuuden järjestäminen hotellilla on vaivatonta, sillä ammattilaisten apu ja kaikki palvelut löytyvät saman katon alta. Tapahtuman tarjoilut luodaan aina toiveiden mukaisesti tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Sopisiko tilaisuuteen texmex-tarjoilu
vai ennemmin perinteiset savolaiset maut? Tarjoiluissa suositaan puhtaita, tuoreita ja kotimaisia raaka-aineita.

Asiantuntijat auttavat suunnittelussa ja toteutuksessa aina ruokalistan miettimisestä aktiviteettien pohdintaan ja somistukseen saakka. Palvelu räätälöidään aina tarpeeseen sopivaksi, ja paikan ehdottomia valtteja ovat suuri ilmainen pysäköintialue sekä runsaat majoitustilat, joihin vieraiden on helppo jäädä päivän päätteeksi. Asiantuntijoille voi kertoa suoraan suunnitelmista tai heiltä voi pyytää ideoita sopivan ohjelman toteuttamiseen. Tiloja pääsee myös katsomaan paikan päälle.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Hotelli IsoValkeinen

Majaniementie 2, 70420 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen