Takaisin sivun yläreunaan

Käymme joulun viettohon

Teksti Oodia/Mirka Happonen | Kuvat Kuopio-Tahko Markkinointi, Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Vietä kiireetön joulu Tahko Spa Hotellissa. Valmiissa juhlassa voi unohtaa arjen ja keskittyä olennaiseen.

Joulu on kiireettömyyden kulta-aikaa, jolloin kuuluu rauhoittua, herkutella jouluruuilla sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.

Huolettoman ja unohtumattoman joulutunnelman löytää Tahko Spa Hotellin kylpylän poreissa ja pehmoisissa sängyissä. Stressittömään olotilaan pääsee sukeltamaan nopeasti, sillä Tahkolle hurauttaa Kuopion keskustasta vajaassa tunnissa. Valmiiksi katetut, herkkuja notkuvat pöydät sekä lukuisat eri aktiviteetit takaavat ihanaa yhdessäoloa koko perheelle joulunpyhien ajaksi.

Alueen luonnossa mieli pääsee aidosti lepäämään. Kipuamalla Tahkovuoren huipulle tai retkeilemällä lähialueiden laavuille voi nauttia luonnosta koko perheen voimin. Aktiivilomailija nauttii pyhät lasketellen, keilaten tai SuperCornerin aktiviteettipuistossa leikkien.

Jouluaton kruunaa Ravintola Riemun herkullinen joulupöytä, jonka kattaukset järjestetään kello 14–17. Suositussa joulupöydässä herkutellaan tänä vuonna perinteisten jouluherkkujen lisäksi esimerkiksi aurajuusto-päärynäsalaatilla, loimupärelohella sekä hunajapaahdetuilla juureksilla.

Jouluruokapaketin voi noutaa myös omaan huoneistoon tai majapaikkaan herkuttelua varten. Kuva Oodia/Mirka Happonen.

 

Jouluruuat voi nauttia myös oman perheen kesken, sillä tarjolla on myös take away -vaihtoehto. Omaan huoneistoon voi noutaa jouluruokapaketin, joka sisältää muun muassa rosollia, metsäsienisalaattia sekä kylmäsavulohta, perinteisiä laatikoita, joulukinkkua, kalkkunaa ja kinuskipannacottaa. Take away -ruokakassi tilataan ennakkoon ravintolasta, ja se noudetaan 23.12. valmiiksi pakattuna.

Joulupäivästä 25.12. alkaen ravintolassa nautiskellaan herkullisesta päivällisnoutopöydästä kello 16–19. Maukkaassa menussa on tarjolla muun muassa sesongin salaatteja, miedosti savustettua merilohta sekä haudutettua naudanrintaa. Jälkiruokana herkutellaan ihastuttavilla suklaatuulihatuilla. Päivällisbuffet on tarjolla talvisesongin huippukausina. Tarkemmat buffet-päivät voit tarkistaa osoitteesta www.ravintolariemu.fi.

Majoitusvaihtoehtoja on kaikenkokoisille seurueille. Tunnelmalliset huoneistot huokuvat lämpöä ja kodinomaisuutta. Kaikki ovat valmiina, joten perheesi voi vain tulla paikalle nauttimaan joulusta. Jokaisella huoneistolla on oma lukittava liikuntavälinevarasto, jonne saa harrastevälineet kätevästi talteen koko loman ajaksi.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Mirka Happonen