Takaisin sivun yläreunaan

Uudistuva Tahko

Teksti Kirsi Vartiainen | Kuvat Kehitysyhtiö Savogrow

Kasvava ja monipuolistuva Tahkon matkailukeskus tarjoaa nähtävää ja koettavaa runsaiden uudistusten myötä.

Tahkon keskustan kaavauudistus

Tahkon keskustan uusi kaavaluonnos on julki, ja asemakaavan on tarkoitus valmistua vuoden 2023 aikana. Toteutuessaan uudistukset tuovat monimuotoisempaa rakentamista ja kasvavaa palveluvalikoimaa matkailukeskuksen ytimeen aivan vesistön äärelle. Break Sokos Hotel Tahko on jo aloittanut omat uudistuksensa, ja vuosien 2023–2024 aikana toteutetaan sekä vanhan osan remontointia että uudisrakentamista. Myös keskustan Tahko Bungalows suunnittelee uusia lomarakennuksia vanhojen hirsimökkien tilalle.

Tahko Spa Suites

Tahko Span majoitusrakennukset Tahkon keskustassa saavat uuden Suites-kokonaisuuden, kun rakennustyöt alkavat tänä vuonna. Uusi Suites tulee olemaan täysin hiilineutraali. Tahko houkuttelee niin kotimaisia kuin kansainvälisiä matkailijoita, ja laadukas sviittimäinen majoitus vastaa alueen kasvavaan kysyntään.

Luksusta ja rauhaa arjen yläpuolella

Syksyllä 2023 Tahkon huipulle avataan Metsäkylpylä Lähde, jonka kaikki altaat ja saunat sijaitsevat ulkona upeiden maisemien ääressä. Metsän syleilyyn avautuvat myös kymmenen korkeatasoista maisemasviittiä Panorama Landscape Hoteliin. Havu Kitchen & Bar täydentää kokonaisuuden ruokaelämyksillä. Laadukas, vaativaankin makuun soveltuva kokonaisuus on suunnattu vain aikuisille vieraille.

Padelia vuoden jokaisena päivänä

Aktiivisille matkailijoille Tahko tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Trendilaji padelia voi tällä hetkellä harrastaa kolmella ulkokentällä Tahkon keskustassa. Liikunnallista lomakokemusta etsivät pääsevät nauttimaan tulevaisuudessa padelista myös sateisina päivinä, kun uusi padelhalli avataan käyttöön. Halli tulee pitämään sisällään neljä padelkenttää, ja sen rakennustyöt aloitetaan kesällä 2023.

Jaa artikkeli