Takaisin sivun yläreunaan

Koe Kunnonpaikan kesäkeitaan kutsu

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen, Kunnonpaikka | Kaupallinen yhteistyö

Kunnonpaikan Kesäkeidas on piilotettu timantti, jota on kiillotettu reippaalla kädellä. Nyt luonnon rauhasta ja kesäauringosta voi nauttia entistäkin paremmissa puitteissa. Lue kirjaa nurtsilla, liiku vesillä, ota huurteinen terassilla tai pallottele kavereiden kanssa, valinta on sinun!

Valitse letkeää tekemistä

Kesään kuuluu kevyt tai kilpailuhenkisempi pelaaminen kavereiden kanssa. Kunnonpaikassa on laadukkaat puitteet monenlaiseen pelaamiseen. Rannasta löytyy muun muassa frisbeegolfrata, jolla aloittelijatkin pääsevät kiekon heittelyn makuun. Uudella minigolfradalla golfaat upeissa järvimaisemissa. Säpäkämpää matsia voi ottaa uusitulla beach volley -kentällä. Luonnonkauniita maisemia voi lähteä tutkimaan myös pyörällä, ota kohteeksi vaikkapa naapurisaari Paasisalo!

Pyörät, frisbeekiekot, minigolfmailat, biitsipallot, SUP-laudat ja muut tarvikkeet voi vuokrata rantakahviosta.

Nauti järvessä ja savusaunassa

Loiva hiekkaranta on myös perheen pienimmille turvallinen paikka vesileikkeihin. Rantasaunan pukuhuoneissa voi vaihtaa uintikamppeet ylle, ja rannalle on saatu bajamajat kaikkien käyttöön. Kallavedestä voit nauttia Kunnonpaikan vuokraamosta saatavalla SUP-laudalla, soutuveneellä tai kanootilla. Kesällä luonnonvedessä järjestetään suosittua SUP-joogaa.

Elämyksiä tarjoavat myös savusaunaillat, joita järjestetään kesäkaudella maanantaisin ja torstaisin kello 18–21 sekä lauantaisin kello 15–18. Samaan aikaan lämpenee rannan sähkösauna. Molemmat ovat sekasaunoja, mutta pukuhuoneet ja suihkutilat ovat naisille ja miehille erilliset.

Uudessa rantakahvissa nautit kesäiset virvokkeet. Kuva: Oodia/Mirka Happonen

 

Virkisty rantakahvion herkuista

Kesäpäivän vietossa kannattaa muistaa nauttia myös virvokkeista. Uunituore Rantakahvila tarjoaa suolaisia ja makeita herkkuja, kuten täytettyjä leipiä, salaatteja ja raikkaita smoothieita. Valikoimassa on myös perinteisiä kioskiherkkuja, kuten karkkia ja jäätelöä. Kahvilalla on A-oikeudet ja iso aurinkoinen terassi. Rannassa on myös nuotiopaikka, jossa voi vapaasti paistella omat eväät.

Rantakahvila palvelee 6.6.–7.8.2022, ja se on avoinna joka päivä kello 9–21.

Majoitu elämyksellisesti igluveneessä

Todellista luksusta majoittumiseen tarjoaa AuroraHutin lasinen igluvene. Järvessä kelluva kahden hengen sviitti takaa rentouttavan ja tunnelmallisen yön. Sängyssä makoillessa silmien eteen avautuu vain taivas ja Kallaveden järvimaisemat. Igluveneessä on kattava varustus luksuselämykseen: minikeittiö astioineen ja ruokasäilytyksineen, kompostoiva wc sekä laadukas parivuode. Isolle terassille saa vaikka aurinkotuolit.

Igluveneessä™ on oma sähkömoottori ja satelliitin avulla toimiva ”taivasankkuri”, joten majapaikan voi parkkeerata myös kauemmas rannasta ja uimaan voi pulahtaa omalta terassilaiturilta. Igluvene on ainutlaatuinen matkailuelämys luonnon äärellä myös talvella. Järven jäällä majoittuessa igluveneen lattiassa oleva pilkkireikä mahdollistaa lämpimässä pilkkimisen.

AuroraHutin igluvene takaa elämyksellisen majoituksen. Kuva: Oodia/Mirka Happonen

 

Aina matkan varrella

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on helposti saavutettavissa aivan Viitostien varrella Kuopion kupeessa. Kylpylähotellin ilmainen iso parkkialue palvelee autoilijoita, siellä on myös maksuttomia sähköautojen latauspisteitä peräti 50 autolle. Kuopion torilta matka kestää autolla 10 minuuttia, pyörällä puolisen tuntia, ja bussit kulkevat aivan vierestä. Läheiseen Vuorelan vierasvenesatamaan saa parkkiin isommankin veneen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela (Siilinjärvi)
Myyntipalvelu ja huonevaraukset puh. 044 7476 560, myynti@kunnonpaikka.com (Avoinna ma-to klo 8–18 ja pe klo 8–16.​​​​​​)
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen