Takaisin sivun yläreunaan

Kosteutusta talvi-iholle

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Organica | Kaupallinen yhteistyö

Talvisin iho kaipaa suojaa, kosteutusta ja vahvistusta – sekä tietenkin hieman hemmottelua.

Talvella iho on koetuksella, sillä paukkuva pakkanen, kylmä tuuli, suuret lämpötilan vaihtelut sekä kuiva ja lämmin sisäilma rasittavat ihoa. Kylmillä keleillä myös riittävä vedenjuonti saattaa unohtua. Talvisin kannattaa suosia korjaavia hoitoja, joiden sisältämät tehoaineet eheyttävät ja suojaavat ihoa. Näin iho pysyy paremmassa kunnossa myös ulkoillessa.

Ulkoillessa alkukevään UV-säteily tai poskien paleltuminen voivat aiheuttaa couperosaa. Couperosalla tarkoitetaan punoittavaa ihoa, mikä johtuu laajentuneista ja katkenneista pintaverisuonista. Vaiva on tyypillinen esimerkiksi hiihtäjille, golfareille ja muille ulkoilijoille. Couperosa-iholle suunnattu hoito suojaa ja vahvistaa ihoa myös sellaisilla, joilla ei ole kyseistä vaivaa.

Hyötyjen lisäksi kauneushoidot tuovat lomaan myös pientä hemmottelua. Kauneushoitola Organica on palvellut matkailijoita, lomalaisia ja muita hemmottelua kaipaavia Tahko Spa Hotelin yhteydessä jo yli 17 vuotta sekä muutaman vuoden ajan myös Leppävirralla kylpylähotelli Vesileppiksen tiloissa. Vesileppikseen ajanvaraus tapahtuu vesileppis.fi-sivuston kautta.

Kauneushoitola Organican palveluihin kuuluvat monipuoliset kauneus- ja hyvinvointipalvelut, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot. Hoidot on tarkoitettu yli 16-vuotiaille. Lapsille löytyy oma hipsutteluhoito ja nuorille sopii puhdistava SpaTeen-hoito. Unohtumattoman spa-elämyksen viimeistelee luonnonmukainen Pevonia Botanican hoitosarja. Sarjassa ei ole haitallisia säilöntäaineita, väriaineita, keinotekoisia hajusteita eikä allergeeneja.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kauneushoitola Organica

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
(Puhelut 0,8 €/min+pvm/mpm)
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä