Takaisin sivun yläreunaan

Lämmintä ja teknistä syksyyn

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Kaiku Kids | Kaupallinen yhteistyö

Syksyn tekniset lastenvaatteet pitävät kuivana ja lämpimänä kaikissa keleissä.

Lapsia ei paljon syksyn sateet, tuulet ja loskakelit pysäytä, sillä leikkiä voi jokaisella säällä. Keskustan Kaiku Kids -myymälästä löytyy kauniita, käytännöllisiä ja vastuullisia lastenvaatteita kaikkiin leikkeihin.

– Syksyn uutuutena valikoimiin on tullut runsaasti erilaista ulkoiluvaatetta ja -asustetta. Nyt saatavilla on muun muassa Name It:n tekniset ja laadukkaat softshell- ja toppavaatteet, jotka pitävät varmasti lämpimänä, kertoo Emmi Iskanius Kaiku Kidsistä.

Kelien viilentyessä lämpöä on helppo lisätä villahaalarin tai -takin avulla. Sekä sisä- että ulkovaatetuksessa luotetaan tänä syksynä ihaniin maanläheisiin sävyihin, kuten ruskeaan ja okraan, sekä täyteläiseen tumman siniseen ja punaiseen.

– Sisävaatteiden materiaaleina käytetään nyt lämmintä luomupuuvillaa, froteeta ja vohvelimateriaaleja. Syksyllä vaatteissa seikkailee monenmoisia hahmoja metsäneläimistä mörköihin, kertoo Iskanius.

Iskanius kertoo, että hän on valinnut myymäläänsä vain tuotteita, jotka on tuotettu eettisesti ja ekologisesti. Esimerkiksi suurin osa puuvillasta on GOTS-sertifioitua, mikä varmistaa luonnonmukaisuuden ja sen, ettei tuotannossa ole käytetty lapsityövoimaa. Tuotteissa painotetaan suomalaisuutta, mutta valikoimassa on myös sellaisia vastuullisia ulkomaisia tuotteita, joita saa harvemmin Suomesta.

Kivijalkamyymälä palvelee kauppakeskus Sektorissa ja verkkokauppa koko maassa. Vaatemallistoista löytyy sopivia tuotteita vastasyntyneistä aina 146/152 -kokoon asti. Valikoimasta löytyy vaatteita ja asusteita myös aikuisille. Iskanius kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli esimerkiksi verkkokaupan tuotteista kaipaa lisätietoa.

– Asiakas on aina tärkein. Turha verkkokaupassa on yksin pohtia, kun puhelimen päässä on kauppias auttamassa, vinkkaa Iskanius.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kaiku Kids

Puijonkatu 23, 70100 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä