Takaisin sivun yläreunaan

Lastenvaatetrendit: Lämmintä talven leikkeihin

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Kaiku Kids | Kaupallinen yhteistyö

Tekniset lastenvaatteet pitävät kuivana ja lämpimänä kaikissa keleissä.

Lapsia ei paljon lumisade tai pakkanen haittaa, sillä leikkiä voi jokaisella säällä. Keskustan Kaiku Kids -myymälästä löytyy kauniita, käytännöllisiä ja vastuullisia lastenvaatteita kaikkiin puuhiin.

– Uutuutena valikoimiin on tullut runsaasti erilaista ulkoiluvaatetta ja -asustetta. Nyt saatavilla on muun muassa Name It:n tekniset ja laadukkaat toppavaatteet, jotka pitävät varmasti lämpimänä, kertoo Emmi Iskanius Kaiku Kidsistä.

Kelien viilentyessä lämpöä on helppo lisätä villahaalarin tai -takin avulla. Sekä sisä- että ulkovaatetuksessa luotetaan ihaniin maanläheisiin sävyihin, kuten ruskeaan ja okraan, sekä täyteläiseen tumman siniseen ja punaiseen.

– Sisävaatteiden materiaaleina käytetään nyt lämmintä luomupuuvillaa, froteeta ja vohvelimateriaaleja. Vaatteissa seikkailee nyt monenmoisia hahmoja metsäneläimistä mörköihin, kertoo Iskanius.

Iskanius kertoo, että hän on valinnut myymäläänsä vain tuotteita, jotka on tuotettu eettisesti ja ekologisesti. Esimerkiksi suurin osa puuvillasta on GOTS-sertifioitua, mikä varmistaa luonnonmukaisuuden ja sen, ettei tuotannossa ole käytetty lapsityövoimaa. Tuotteissa painotetaan suomalaisuutta, mutta valikoimassa on myös sellaisia vastuullisia ulkomaisia tuotteita, joita saa harvemmin Suomesta.

Kivijalkamyymälä muuttaa kauppakeskus Sektorista kauppakeskus Minnaan maaliskuun jälkeen. Vaatemallistoista löytyy sopivia tuotteita vastasyntyneistä aina 146/152 -kokoon asti. Valikoimasta löytyy vaatteita ja asusteita myös aikuisille. Iskanius kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli esimerkiksi verkkokaupan tuotteista kaipaa lisätietoa.

– Asiakas on aina tärkein. Turha verkkokaupassa on yksin pohtia, kun puhelimen päässä on kauppias auttamassa, vinkkaa Iskanius.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kaiku Kids

Haapaniemenkatu 18, H-Kerros, Kauppa- ja Viihdekeskus Minna
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä