Takaisin sivun yläreunaan

Viemisiksi & vapaa-ajan rientoihin

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia Media | Kaupallinen yhteistyö

Talven lämpimimmät vaatteet ja ihastuttavimmat tuliaiset löytyvät SpaShopista.

Jos pipo unohtui tai lapaset katosivat lumeen vauhdikkaan päivän seurauksena, kannattaa suunnata Tahko Spa Hotellin aulaan. Aulassa matkailijaa palvelee SpaShop, jonka monipuolisesta valikoimasta löytyvät tekstiilit ja muut vapaa-ajan tuotteet koko perheelle.

Tahko on aktiivisten perheiden suosima lomakohde, joten puodissa on panostettu myös lapsille sopiviin vaatteisiin, minkä lisäksi valikoimasta löytyy myös esimerkiksi leluja. Puoti palvelee myös kylpijää, sillä siellä on runsaasti kylpylätuotteita, kuten uimapukuja, uimalaseja ja pirteitä vesileluja.

Puoti on Tahkon ainoa liike, josta löytyy lämmintä vaatetta vapaa-ajan viettoon. Lämmintä menoa tarjoavat sukat, talvitakit ja erilaisista materiaaleista valmistetut ja hyvin istuvat päähineet, kuten urheilu- ja after ski -pipot. Lokoisampaan oleskeluun löytyy turkisvilttejä.

Liikkeestä löytyvät alueen parhaat Tahko-tuotteet. Tuotesarjaa koristaa perinteinen ja tyylipuhdas Tahko-logo. Malliston vaatteissa on sinipunainen logopainatus tai diskreetimmin kudottu logomerkki esimerkiksi swetareiden helmassa. Tuotteiden avulla voi viedä Tahkolta terveiset tutuille tai julistaa omaa rakkauttaan Tahkoon. Valikoimissa on myös erilaisia sisustustuotteita ja lahjatavaroita, joilla voi ilahduttaa itseä ja muita. Mukaan voi poimia matkamuistoja, virvokkeita tai pientä purtavaa.

Puodin tuotteet maksetaan Tahko Spa Hotellin vastaanottoon. SpaShopin tuotetarjontaa ylläpitää Looks Finland Oy. Kyseessä on yritysimagotekstiilien moniosaaja, joka auttaa bränditekstiilien luomisessa yrityksiä ympäri Suomen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko SpaShop

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä