Takaisin sivun yläreunaan

Huippu Center laajenee – Bellanrantaan syntyy hyvinvoinnin keskus

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen, Reino Hartikainen | Kaupallinen yhteistyö

Saman katon alle rantautuvat kaikki tärkeimmät liikunnan ja hyvinvoinnin palvelut.

Bellanrannassa on käynnissä melkoinen myllerrys, sillä liikuntakeskus Huippu Center laajentaa tilojaan peräti 500 uudella neliöllä. Puolet tilasta menee yhteistyökumppaneiden käyttöön, sillä tiloihin rantautuu Urheilu Mehiläinen ja Ravistamo sekä jo nykyisin liikuntakeskuksen tiloissa toimiva Hierontapalvelu Kemppainen.

– Jatkossa saman katon alta löytyy myös monipuolisesti terveyspalveluita, kuten fysioterapia ja ravitsemusterapia, iloitsee liikuntakeskusvastaava Eveliina Liimatainen.

Laajennusosan toinen puolikas jää Huipun omaan käyttöön, mikä tarkoittaa liikuntakeskukselle lisää tilaa peräti 250 neliötä. Lisäneliöiden myötä salilla panostetaan voimaharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun tiloihin. Kehitteillä on myös uusia juttuja, kuten lähes parinkymmenen metrin suora.

Huippu Center on paikallinen kuopiolainen toimija. Kuvassa omistajat Jari Vilmi ja Jussi Konttinen sekä liikuntakeskusvastaava Eveliina Liimatainen (keskellä).

 

– Järjestelemme samalla nykyisen salin toimintoja, jotta esimerkiksi toiminnallinen kiertoharjoittelu on kätevä tehdä yhdellä alueella. Olemme ottaneet laajasti huomioon asiakkaidemme toiveita – silti luvaten hintatakuun eli kuukausijäsenyys pysyy 39,90 eurossa, vaikka palveluita tulee lisää, Liimatainen kertoo.

Laajennus valmistuu Liimataisen mukaan kesän loppuun mennessä, mutta liikuntakeskuksen perustoiminta pysyy jatkossakin ennallaan: monipuolisen kuntosalin lisäksi asiakkaille on tarjolla kattavasti ryhmäliikuntaa sekä kaupungin ainoa trampoliiniareena, jonne hyppimään pääsevät kaikenikäiset. Henkilökohtaisempaa ohjausta saa personal trainereilta, jotka pitävät niin yksilö-, pari- kuin pienryhmävalmennuksiakin.

– Uusien yhteistyökumppaneiden sekä muiden Bellanrannan toimijoiden myötä voimme tarjota kattavammin myös työhyvinvoinnin palveluita. TYHY-päivät räätälöidään aina ryhmien mukaan, joten päivä voi olla esimerkiksi kevyt kehonhuollollinen hetki, hauska tramppatreeni tai hyvinvointiin liittyvä luento kera kylpylän/lounaan, kertoo yritysmyynnissä työskentelevä personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja Jenna Tauriainen.

Yrityksille voidaan järjestää myös viikoittaisia ryhmäliikuntatunteja, joissa paikalla on vain oman firman väkeä. Tauriainen muistuttaa, että ohjaaja voi saapua myös yritykseen paikan päälle, jolloin kynnys osallistua madaltuu entisestään.

– Yhteisissä hetkissä kehitetään myös tiimihenkeä ja tutustutaan ihmisiin työroolin ulkopuolella. Varsinkin etätyöaikoina ryhmäliikuntahetki voi olla viikon ainoa hetki, kun kotoa ja näytön äärestä pääsee kunnolla poistumaan, pohtii Tauriainen.

Kuntosalin lisäksi asiakkaille on tarjolla ryhmäliikuntaa ja kaupungin ainoa trampoliiniareena.

 

Liikuntakeskus on panostanut liikkujien turvallisuuteen muun muassa laskemalla trampoliiniareenan ja ryhmäliikunnan enimmäishenkilömääriä turvavälien säilyttämiseksi. Salin puolella laitteet ohjeistetaan puhdistamaan käytön jälkeen. Myös entuudestaan väljät tilat mahdollistavat turvavälien säilyttämisen.

– Ihmiset ottavat hienosti toiset huomioon ja noudattavat ohjeita, kiittelee Liimatainen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Huippu Center

Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen