Takaisin sivun yläreunaan

Lomakoti lähellä

Teksti Oodia/Roosa Palokangas | Kuvat Tahko Spa, Kuopio-Tahko markkinointi | Kaupallinen yhteistyö

Unohtumattoman lomamatkan voi kokea kodin lähellä, kun lomatunnelmaan pääsee lyhyen ajomatkan jälkeen ja aikaa jää enemmän uusien kokemusten keräämiseen.

Luonto ja säännölliset lomamatkat hälventävät stressiä ja helpottavat arjessa jaksamista. Vaikutukset ilmenevät muun muassa verenpaineen alenemisena, sydämensykkeen tasoittumisena ja onnellisemman arjen tuntemisena.

Helposti saavutettavat lomakohteet, kuten Tahko, mahdollistavat nopean vaihdon lomatunnelmaan ja ovat kaukomatkoja huomattavasti ekologisempia vaihtoehtoja.

Suureen suosioon nousseen lähimatkailun parhaimpia puolia ovat helposti saavutettavat palvelut, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja laadukkaat majoituspalvelut myös isommille seurueille.

Tahko on ottanut ensimmäiset askeleensa kohti vastuullisempaa matkailua, ja se asetti tavoitteekseen saavuttaa vuoteen 2024 mennessä Sustainable Travel Finland -merkin. Vastuullisuudella on tänä päivänä matkailualalla suuri merkitys.

Sekä työmatkalaiset että lapsiperheet valitsevat Tahkon lomakohteeksi myös helpon saavutettavuuden, puhtaan luonnon ja runsaan palvelutarjonnan takia.

Tahkon sydämessä sijaitseva Tahko Spa Hotel tarjoaa muun muassa valoisia ja korkeatasoisia Red Apartment -huoneistoja, kylpyläelämyksiä ja pelimahdollisuuksia.

Hotellin lomahuoneistokonaisuus Red Apartmentin Vuori-huoneistot ovat 58 neliön lomakoteja, jotka majoittavat neljä henkilöä. Tahkovuorelle aukeavat näkymät ihastuttavat parvekkeella aamukahvin juojaa, ja Syvärijärvelle pääsee iltauinnile viidessä minuutissa.

Valoisat ja avarat kolmen hengen 49 neliön Golf-huoneistot sopivat hyvin pienemmille seurueille. Alakerran huoneistoihin ovat tervetulleita myös perheen karvaiset kaverit. Kaikkiin huoneistoihin kuuluvat päivittäiset lehdet, loppusiivous ja langaton nettiyhteys.

Toimivien yhteyksien ansiosta huoneistot sopivat mainiosti etätöiden tekemiseen. Luova ympäristö ja mahdollisuudet työn ja loman yhdistämiseen tarjoavat inspiraatiota ja tilaisuuden avartaa ajatusmaailmaa. Huoneistoissa yhdistyvät hotelliasumisen helppous ja mökkimajoituksen tuomat edut, kuten sauna, täysin varusteltu keittiö ja viihtyisät oleskelutilat.

Tahkon upeassa luonnossa pääsee lataamaan akkuja.

 

Rentoutumista on tarjolla Tahko Span kylpylässä, jossa on muun muassa ilahduttava Wibit-rata, vesiliukumäki ja monipuolinen saunaosasto. Yli 200 neliön kuntosalilta löytyy aktiivisille lomailijoille välineet treeniin kuin treeniin. Hemmottelua ja hyvinvointia halajavien kannattaa varata aika esimerkiksi laavakiviterapiaan tai suklaahierontaan, jotka voidaan halutessa järjestää myös omassa lomakodissa.

Kylpylän, keilaamisen ja muiden sisäaktiviteettien lisäksi Tahkon upeassa luonnossa voi hyvin ladata akkuja. Alueella on tehty viime aikoina paljon uudistuksia, joiden avulla on nostettu esille upeita piilossa olleita luontokohteita. Tutustumisen arvoinen paikka on muun muassa Tahkon rinteiden huipulla sijaitseva Mäkiaution rotko, jota pääsee ihailemaan kestopuista rakennettua luontopolkua pitkin. Rotkolle rakennetulla laavulla saa ihailla upeita Tahkon maisemia ja nauttia retkieväitä.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen