Takaisin sivun yläreunaan

Ensiluokkaista hemmottelua ihollesi

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Kauneushoitola Organica | Kaupallinen yhteistyö

Kirpeä talvi-ilma saa ihon kaipaamaan kosteutusta ja hemmottelua.

Kuiva ja kylmä pakkasilma on iholle erityisen ankara, joten ihoa kannattaa hemmotella ja hoitaa säännöllisesti. Erityisesti lomaan kuuluu pieni hemmottelu, joka virkistää kehoa ja mieltä.

– Erilaiset hoidot sopivat hyvin kaikenikäisille. Rentoutumiseen ja stressin poistamiseen sopivat esimerkiksi hemmottelevat vartalohoidot, intialainen päähieronta tai kuumakivihieronta, vinkkaa kauneushoitola Organican yrittäjä, kosmetologi ja spa-terapeutiksi erikoistunut Olga Urvankova. Kokonaisuudessaan hänellä on 20 vuoden kokemus alalta.

Pakkaspäivän jälkeen kasvojen ihoa voi kosteuttaa ja uudistaa kylmälaserhoidolla, joka vahvistaa ihon toimintoja, parantaa kollageenin tuotantoa sekä kiinteyttää ja maksimoi ihon kosteustasoa.

Esimerkkinä Urvankova mainitsee BioRePeel3-hoidon, joka helpottaa akuuttia aknea ja vähentää mustapäitä ja aknejälkiä. Se tehoaa myös laajentuneisiin huokosiin sekä rasvaisen ihon hoitoon. Jälkihoitona toimii upeasti Beautytekin kylmälaserhoito.

– Kemiallisella kuorinnalla saadaan välittömiä tuloksia ihon ulkonäköön ja hyvinvointiin. Lopputuloksena iho elpyy, juonteet tasoittuvat ja ihosta tulee nuoremman näköinen, kuvailee Urvankova.

Unohtumattoman spa-elämyksen viimeistelee luonnonmukainen Pevonia Botanican hoitosarja, joka tuo talveen trooppista voimaa. Tuotesarjassa ei ole haitallisia säilöntäaineita, väriaineita, keinotekoisia hajusteita eikä allergeeneja.

Kauneushoitola Organica on palvellut matkailijoita, lomalaisia ja muita hemmottelua kaipaavia Tahko Spa Hotellin yhteydessä jo 15 vuotta. Viime talvesta lähtien kauneushoitola on hemmotellut ihmisiä myös Leppävirralla kylpylähotelli Vesileppiksen tiloissa. Vesileppikseen ajanvaraus tapahtuu vesileppis.fi-sivuston kautta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kauneushoitola Organica

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
(Puhelut 0,8 €/min+pvm/mpm)
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä