Takaisin sivun yläreunaan

Matkakin on elämys

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Jape Tiitinen, Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Auto voi olla muutakin kuin kulkuväline paikasta a paikkaan b.

Edustuskuljetus vie tyylikkäästi perille olipa kyseessä liikeneuvottelu tai tärkeä tapaaminen. Elämyksellisen luksusauton kyydissä jokainen voi tuntea olevansa arvovieras.

– Meillä voi päästä samanlaisen S-sarjan Mercedes Benzin kyytiin, jota Sauli Niinistö käyttää virka-autonaan. Mersun lisäksi meillä on 7-sarjan BMW, jossa on oma erityinen premium-tunnelma, kertoo palveluvastaava Pekka Loikkanen Kangaslammin Autolta.

Loikkanen on aina ollut innokas autoharrastaja, mikä on nyt saanut nyt uuden ilmenemismuodon takseissa. Hän pitää tärkeänä, että autoissa on hyvät varusteet ja niillä on ilo kulkea bisnesmatkoja tai perinteisesti taksitolpalta kotiin. Matkasta tulee ikimuistoinen kokemus, kun sen aikana saa napsautetuksi päälle vaikkapa kuumakivihieronnan.

– Vaikka taksi saattaa harjaantumattomin silmin näyttää ulospäin tavalliselta, sisään istuessa eron kyllä huomaa. Parasta on, kun asiakas nousee tolpalta kyytiin, katselee hetken auton tähtitaivasta ja kysyy: mikäs taksi se tämä on, nauraa Loikkanen.

Luksusluokan autoista löytyy mitä ihanimpia ylellisyyksiä, kuten hierovat penkit ja kattoikkuna, josta voi matkan aikana ihailla tähtitaivasta. Kuva Jape Tiitinen

 

Luksusautot on tarkoitettu pääasiassa 1–2 henkilölle. Isomman porukan iloksi keväällä premium-valikoimaan tulee ylellinen 6-paikkainen Mersu, jonka tyyli huokuu kauas. Kulkumukavuuteen vaikuttavat esimerkiksi kääntyvät penkit ja jalkarahit.

– Isomman auton saapumisen jälkeen käytössämme on kolme oikeasti premium-tason autoa. Tilausajoissa varmistamme, että autoissa on virvoitusjuomat ja päivän tärkeimmät lehdet valmiina. Esimerkiksi yritysneuvottelut saavat ihan eri lähtökohdat, kun tällaisella autolla saa ensiksi kyydin lentokentältä hotellille ja aamulla sama kuljettaja vie hotellilta kokouspaikalle, hymyilee Loikkanen.

Ylelliset autot vaativat myös ylellisen palvelun. Edustusajoissa taksissa ei ole kylttiä tai mainoksia ja maksupäätteet piilotetaan. Kuljetuksen yhteyteen on mahdollista saada myös henkilöturvauspalvelu.

Hyvä palvelu viimeistelee taksikyydin, kertovat Pekka Loikkanen (edessä) ja Ari Laitinen.

Kollega Ari Laitinen huolehtii yrityksen asiakaskontakteista ja premium-taksipalveluiden laadusta. Hänen mukaansa asiakkaat arvostavat sitä, että ihan apteekissa käyttäminen, paketin hakeminen tai ostosten tekeminen onnistuu näppärästi taksin avulla. Ennakkoon tilattaessa asioille pääsee juuri haluamaansa aikaan.

– Kuljettajien paras ominaisuus on hyvä pelisilmä. Joustamme tarvittaessa ja varmistamme, että jokaisen asiakkaan päivä jatkuu mukavammin kuin ennen kohtaamistamme, kertoo Laitinen.

Vuodesta 1996 alkaen toiminut Kangaslammin Auto taipuu monenlaisiin tarpeisiin, sillä valikoimassa on myös pari linja-autoa sekä koulu- ja muihin erityiskuljetuksiin tarkoitettuja autoja. Firman logon alla kulkee Kuopiossa seitsemän taksia. Kangaslammin Auto kuuluu VieVie Sinut -takseihin ja noudattaa arkiajossa sen hinnoittelua.

– Viikonloppujen ja nuorison ehdoton suosikki on Appelsiini – eli kunnon stereoin varustettu rallihenkinen tila-auto. Laadukas musiikki varmistaa juhlatunnelman, virnistää Loikkanen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kangaslammin auto

Taksipalvelut
puh. 0400 251 525
Tilauskuljetukset
puh. 040 847 9685
info@kangaslamminauto.fi
www.kangaslamminauto.fi

Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen