Takaisin sivun yläreunaan

Monipuolisesti makuja maailmalta

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Rento mutta laadukas ruoka sopii mainiosti kesäpäivään.

Ravintola Taikurissa yhdistyvät hyvä ruoka ja rento yhdessäolo. Mukaansa tempaava musiikki, rouheat pinnat ja urbaani sisustus sopivat fast casual -ravintolalle täydellisesti. Monipuolinen ruokalista tarjoaa annosvaihtoehtoja koko seurueelle. Listalla on muun muassa burgereita, salaatteja ja taskuja, joista kaikista löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja.

Säännöllisesti vaihtuvaan menuun haetaan inspiraatiota maailman makutrendeistä. Tuhdit annokset ovat pullollaan maailman makuja, mutta paikallisista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettuina. Kaikki ravintolan ruuat tehdään alusta saakka itse, joten jokainen annos on kokkien taidonnäyte. Kesäisiin päiviin annokset on helppo hakea mukaan vaikkapa piknikille.

Menussa huomioidaan laajasti erikoisruokavaliot: annoksia on myös muun muassa gluteenittomana. Ravintolassa pyritään täyttämään asiakkaiden toiveita sekä muokkaamaan ruokalistaa kuo-
piolaisten makumieltymysten mukaan. Tuorein lisäys on ketogeeniseen ruokavalioon sopiva ketoburger.

Taikurin ruokalista muokkautuu kuopiolaisten makumieltymysten mukaan.

 

Listaruuan lisäksi ravintolassa on tarjolla arkisin lounasbuffet kello 11–14. Noutopöytä sisältää runsaan salaattipöydän, pääruuan, rajattomasti hanajuomia sekä kahvin tai teen. Lounaalla on tarjolla aina myös lämmin kasvisruoka.

Rento ravintola sopii hyvin kaikenikäisille herkuttelijoille. Syönnin tai juonnin ohessa voi pelata esimerkiksi biljardia. Taikurissa onnistuvat myös kokoukset. Kokousväen käyttöön on erillinen loosi, jossa on valkokangas, ja jonne mahtuu 10–20 henkilöä pitämään palaveria. Ravintola sijaitsee keskeisellä ja esteettömällä paikalla Viihdekeskus Minnan katutasossa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Ravintola Taikuri

Viihdekeskus Minna, Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen