Takaisin sivun yläreunaan

Padelia & muita kesäpäivän riemuja

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen, Kuopio-Tahko markkinointi | Kaupallinen yhteistyö

Matkakohteena Tahko tarjoaa niin leppoista olemista kuin aktiivista tekemistäkin.

Maailman nopeimmin kasvava palloilulaji padel on huomioitu myös Tahkolla. Suuren suosion vuoksi tänä kesänä elämyskeskus Tahko Spa Hotellille avautuu kaksi uutta padel-kenttää viimekesäisen kentän lisäksi.

Upouusille kentille kelpaa lähteä pallottelemaan, sillä kaikki pelivälineet saa vuokratuksi näppärästi Tahko Spa Hotellin vastaanotosta. Samasta paikasta löytyvät myös parhaat neuvot ja vinkit kesäpäivän ajanvietteisiin, sillä Tahkolla on mistä valita. Hurjapäisimmät voivat lähteä maastopyöräilemään pitkin Tahkovuorta ja leppoisempaan menoon sopivat Suomen pisimmät portaat, vaihtelevat patikointireitit sekä monet muut ulkoilumahdollisuudet. Kaikkiin kesän aktiviteetteihin saa vuokratuksi välineet paikan päältä, joten uutta lajia pääsee kokeilemaan helposti.

Kauniina kesäpäivänä kannattaa ehdottomasti myös lähteä Tahkon huipulle katsomaan maisemia ja nauttimaan retkieväitä. Tahkovuoren huipulle pääsee niin autolla, portaita pitkin kuin maisemahissilläkin.

Padel on maailman nopeimmin kasvava palloilulaji.

 

Tahko Spa Hotellin tasokkaissa huoneistoissa viihtyvät niin yksin, kaksin kuin koko perheen kanssa matkailevat. Huoneistot sopivat vapaa-ajan matkustamisen lisäksi mainiosti myös etätöihin langattoman verkkoyhteyden ansiosta.

Valoisissa Golf- ja Vuori-huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta sekä olohuone, oma sauna ja parveke. Kodinomainen huoneisto on kätevä vaihtoehto, sillä niistä löytyvät pyykin- ja astianpesukoneet, kuivauskaappi, astiastot sekä liinavaatteet ja pyyhkeet. Harrastusvälineille on varattu omat säilytystilansa. Koneellinen ilmastointi varmistaa, että nukkuminen tai etätyöskentely onnistuvat miellyttävästi kesähelteilläkin.

Ja mikä parasta, happihyppelylle tai ulkotreenille pääsee suoraan majoituksen ulko-ovelta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen