Takaisin sivun yläreunaan

Paljain varpain kohti kesää

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Pevonia | Kaupallinen yhteistyö

Kesä on paljaiden varpaiden ja erilaisten juhlien kulta-aikaa.

Jalkojen hemmottelu pitkän talven jälkeen tekee ihmeitä. Perinteinen jalkahoito sopii sekä naisten että miesten jaloille. Hoitoon kuuluu virkistävä ja puhdistava jalkakylpy, kovettumien poisto sekä kevyt rentouttava hieronta. Jalkahoidon voi kruunata kestolakkauksella. Geelilakkaus on helppo ja nopea kaunistus, joka kestää upeana pitkään.

– Hemmottelevat hoidot sopivat hyvin myös polttareihin ja morsiamille. Ennen juhlia päivänsankari voi käydä kasvo-, käsi-, jalka- tai vartalohoidossa ja lopuksi kasvoille loihditaan upea meikki, kertoo kauneushoitola Organican yrittäjä, kosmetologi ja spa-terapeutiksi erikoistunut Olga Urvankova.

Kevyempien päiväehostusten lisäksi Urvankova loihtii morsiamille upeita juhlameikkejä. Meikissä otetaan aina huomioon kantajansa persoona, minkä pohjalta kokonaisuutta aletaan suunnitella. Meikki pohjustetaan ihotyypin mukaan, jotta se pysyy kauniina koko päivän ajan.

Hemmottelevat hoidot sopivat hyvin polttareihin tai morsiamelle.

 

Kauneushoitolassa käytetään luonnonmukaista Pevonia Botanican hoitosarjaa, joka tuo Suomen kesään trooppista voimaa. Tuotesarjassa ei ole haitallisia säilöntäaineita, väriaineita, keinotekoisia hajusteita eikä allergeeneja.

– Sarja on paitsi luonnonmukainen ekosarja, myös hyvin tuloksellinen ja tehokas hoitosarja, Urvankova mainitsee.

Kauneushoitola Organica on palvellut matkailijoita, lomalaisia ja muita hemmottelua kaipaavia Tahko Spa Hotelin yhteydessä jo 15 vuotta. Kauneushoitolalla on ollut parin vuoden ajan toimipiste myös Leppävirralla kylpylähotelli Vesileppiksen tiloissa. Vesileppikseen ajanvaraus tapahtuu vesileppis.fi-sivuston kautta.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kauneushoitola Organica

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
(Puhelut 0,8 €/min+pvm/mpm)
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä