Takaisin sivun yläreunaan

Romanttinen loma Saimaalla

Teksti Oodia/Joona Paakkanen, Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän/Niina Redsven | Kuvat Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän | Kaupallinen yhteistyö

Romanttinen loma luonnonkauniilla Rantasalmella Saimaan sydämessä.

Etelä-Savossa Rantasalmella sijaitseva Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän on ainutlaatuinen elämyskeskus, joka tarjoaa ikimuistoiset puitteet romanttiselle hemmotteluviikonlopulle. Rentoutumisen ohessa voi osallistua opastetuille retkille tai nauttia aktiviteeteista kauniiden järvimaisemien keskellä.

Majoitu ylellisesti
Tasokas majoitus on lähtökohta onnistuneelle lomalle. Rauhaa ja lempeitä unia arvostavalle Järvisydän tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja aina uusista Hirsisviiteistä kestikievarityyliseen Elämyshotelliin. Metsä- ja Panoraamasviiteissä pääsee ihastelemaan ympäröivää luontoa suurista maisemaikkunoista, ja varusteluihin kuuluu myös lämmin ulkoporeamme.

Viihdy retkien ja aktiviteettien parissa
Haluaisitteko lähteä norpparetkelle tai romanttiselle jahtiristeilylle? Kauniin saaristoluonnon keskellä sijaitseva kylpylähotelli järjestää monipuolisesti retkiä ja opastettuja aktiviteetteja. Järvisydän järjestää muun muassa päivittäisiä risteilyjä Linnansaaren kansallispuistoon. Tarjolla on myös laaja valikoima vuokravälineitä, joilla voi nauttia omatoimisesti Porosalmen metsäreiteistä tai suunnata Saimaan laineille.

Rentoudu kylpylässä
Aktiivisen lomapäivän kruunaa vierailu kallion sisään louhitussa järvikylpylässä. Aidoista luonnonmateriaaleista rakennetussa kylpylässä on viisi erilaista allasta ja monipuolinen saunamaailma. Saatavilla on myös laaja valikoima erilaisia hemmotteluhoitoja.

KURU RESORT – LÄHDE AIKUISTEN LOMALLE!
Kuru Private Resort on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvä lomakohde, aivan Järvisydämen läheisyydessä. Täällä pääsee kokemaan luonnon läsnäolon ylellisten sviittien isoista ikkunoista, joista valo tulvii sisään. Sviiteissä on oma sauna ja kylpyamme kahdenkeskistä rentoutumista varten. Kuru Resort on täydellistä irtiottoa kaipaaville, vain aikuisille avoinna oleva kohde. Nauti kiireetön aamiainen toimitettuna huoneeseen. Kurun rentoutustunnit sekä hemmotteluhoidot laukaisevat jännitteet kehosta ja vievät mielen nautintojen matkalle. Järvisydämen elämykset ovat kävelymatkan päässä, joten lomaan voi yhdistää luontoretkiä ja nautintoja Järvisydämen ravintolavalikoimasta.

Makujen harmoniaa Ravintola Solitaryssa
Ravintola Solitary, Kurun päärakennuksessa, tarjoilee korkealaatuiseen käsityöhön ja sesongin raaka-aineisiin pohjautuvaa illallismenua. Huippukokki Remi Trémouille tarjoilee makuja, joiden inspiraationa toimivat ympäröivä luonto ja sesongin parhaat raaka-aineet. Ravintola on auki tiistaista lauantaihin.
Kuru on enemmän kuin levähdyspaikka, Kurussa olet kotona.

Yllätä rakkaasi Kuru Resortin tai Järvisydämen lahjakortilla. Lahjakortti on mukava tapa muistaa ja lahjan saaja voi itse valita sopivan ajan vierailulleen!

Kesän lomat ja lahjakortit löytyvät osoitteista: www.jarvisydan.com / www.kururesort.com

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen