Takaisin sivun yläreunaan

Runsaita brunsseja & taianomaista pikkujoulutunnelmaa

Teksti Oodia/Topias Tölli | Kuvat Oodia/Topias Tölli | Kaupallinen yhteistyö

Mielenkiintoinen ohjelmapalvelu ja maistuva ruoka tunnelmallisissa tiloissa Kuopion sydämessä takaavat onnistuneen tapahtuman.

Vuorovaikutusta ja kohtaamista livenä toisten ihmisten kanssa, yhdessä tekemistä ja hetkien jakamista sekä elämyksellistä ohjelmaa, tätä ihmiset tuntuvat nyt kaipaavan. Ohjelmalliset tapahtumat tulevat taas, kertoo Original Sokos Hotel Puijonsarven, tuttavallisemmin Puikkarin, markkinointikoordinaattori Kirsi Koponen.

– Tarjoamme vieraillemme esimerkiksi erityisiä Mystique Show & Dinner -iltoja pikkujoulujen merkeissä. Taianomaista tunnelmaa iltoihin luovat Kuopio Burlesque ja Kuopion Sirkus. Voit tulla kaverin kanssa tai isommalla porukalla, Koponen hymyilee.

Puikkari järjestää avoimia iltoja kolme kappaletta Show & Dinner Mystique -teemalla: 20.11., 4.12 ja 10.12, sekä New Year show & dinnerin 31.12.. Koponen kehottaa toimimaan nopeasti, jos haluaa iltoihin mukaan, sillä varauksia on tullut jo varsin paljon.

Kirsi Koponen ja Veijo Suhonen tiimeineen pitävät huolen siitä, että vieraat viihtyvät.

Syksy tuo tullessaan myös muita tapahtumia. Vastikään avattu tilausravintola Utu tarjoaa teemabrunsseja halloweenin, isänpäivän, itsenäisyyspäivän ja uudenvuoden merkeissä. Utun runsaalle aamiaiselle ovat tervetulleita kaikki, ja se on tarjolla vuoden jokaisena päivänä sekä hotellivieraille että kaikille arjen hemmotteluhetkeä etsiville. Ravintola Ehta puolestaan on sopiva valinta esimerkiksi burger-pikkujoulujen pitopaikaksi. Koponen kertoo myös, että kyselyjä 10-20 hengen yksityisille pikkujouluille on paljon. Siihenkin löytyy ratkaisu Puikkarilta.

– Meiltä löytyy 20 erityyppistä tapahtumatilaa, joihin luodaan pikkujoulutunnelmaa ja ohjelmaa vieraiden toiveiden mukaan.Muutama ohjelmanumero esimerkiksi burleskitaiteilija Miss Acrolicioukselta ja maha täyteen perinteistä jouluruokaa, vinkkaa Koponen.

Puikkarilla voi järjestää myös saunailtoja kaveriporukoille ja yritysryhmille. Jos taas kaipaa ranskalaista tunnelmaa, niin ravintola Frans & Sophie tarjoaa palan Ranskaa keskellä Kuopiota. Kaikissa Puikkarin tapahtumissa huomoidaan THL:n sen hetkiset suositukset ja ohjeet koronan suhteen.

Burleskitaiteilija Miss Acroliciouksen esitys luo taianomaista tunnelmaa tapahtumiin.

 

Puikkarin tarjonnasta löytyvät myös monipuoliset puitteet palavereiden järjestämiseen, etäyhteydet huomioiden. Erikoisuutena palavereiden piristämiseksi voi kokeilla pientä akrobatiaa. Kuopion Sirkusta ja Kuopio Burlesquea edustava Emilia Tengvall-Matero, eli Miss Acrolicious, kertoo hienon yhteistyön Puikkarin kanssa jatkuneen jo vuosia.

– Kuopion sirkukselta voit tilata kokouspäivän yhteyteen virkistävän jongleeraustyöpajan, pidetään pieni jumppa niin saadaan ajatukset hetkeksi irti ahertamisesta, Tengvall-Matero kuvailee.

Myös Koposella on kokemusta Kuopion sirkuksen työpäivän aktivoinnista:

– Puikkarin tiimillä halusimme luoda vieraillemme jotain hieman spesiaalimpaa, joten pyysimme Kuopion Sirkusta opettamaan meille sirkustemppuja. Harjoittelimme esimerkiksi ihmispyramideja, joita olemme esittäneet muutamia kertoja illallisvieraillemme yllätyksenä. Suosittelemme lämpimästi muillekin ryhmille samaa, yhdessä harjoittelu ja esiintyminen luo hyvää mieltä ja hymyjä sekä työryhmälle että vieraille, Koponen vinkkaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Topias Tölli