Takaisin sivun yläreunaan

Haastetta mielelle ja keholle

Teksti Oodia/Saga Iinatti | Kuvat Supercorner Tahko | Kaupallinen yhteistyö

Urheiluhalliin rakennettu pakopeli mahdollistaa pelaamisen isommallakin porukalla.

Tahkolla sijaitsee urheiluhallin kokoinen pakohuone, joka on taatusti Suomen suurimpia pakohuonepelejä. SuperCorner Tahkon tiloissa sijaitseva pakopeli tarjoaa haasteita liikunnallisella twistillä. Peliä pelataan urheiluhallin kokoisessa tilassa, joka mahdollistaa osallistumisen isommallakin porukalla. Osallistujia mahtuu kerrallaan 5–30 henkeä, eli se soveltuu loistavasti myös erilaisille työporukoille.

– Peli skaalautuu pelaajien määrän mukaan, ja sitä on mahdollista lähteä suorittamaan kolmen erilaisen ratkaisukanavan kautta. Kanavia voi suorittaa myös rinnakkain, mikä toimii parhaiten isommilla osallistujaporukoilla, kertoo SuperCorner Tahkon yrittäjä Kari Ikonen.

Yksi ratkaisukanavista on perinteisempi ongelmanratkaisuun keskittyvä, yksi yhteistoiminnallinen isommalle porukalle erinomaisesti sopiva ja kolmas liikunnallinen, joka sisältää esimerkiksi kiipeilyyn liittyviä tehtäviä. Erilaiset ratkaisukanavat mahdollistavat sen, että osallistujat pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan.

– Pelien aikaan puisto on yksityiskäytössä. Tarkoitus on pitää hauskaa, ratkaista tehtäviä ja vapautua pakohuoneesta kahden tunnin aikana. Pelit sopivat hyvin monenlaisille ihmisille ja ryhmille, kertoo Ikonen.

Peli on saatavilla puiston aukioloaikojen jälkeen. Elo-syyskuussa pakopeli on varattavissa todella joustavasti. Varaus onnistuu soittamalla suoraan SuperCorneriin tai Tahkon varauspalveluiden kautta. Parhaiten vastauksia mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saa soittamalla suoraan SuperCornerin henkilökunnalle.

– Heinäkuussa pyrimme järjestämään aukioloaikojen yhteydessä Pakoputki-peliä, joka on pakopelin miniversio. Pikapeli kestää 20–30 minuuttia ja sopii loistavasti koko perheelle, vinkkaa Ikonen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

SuperCorner Tahko

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Saga Iinatti