Takaisin sivun yläreunaan

Startti liikuntasyksyyn

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Ammattilaisten avulla treenaamisen aloittaminen tai jatkaminen on turvallista.

Liikuntakeskuksessa valmistaudutaan syksyyn. Ryhmäliikuntatunneilla varmistetaan riittävät turvavälit, minkä lisäksi tarjolla on välineitä, joilla salilaitteet pudistetaan aina käytön jälkeen. Bellanrannassa sijaitsevassa Huippu Centerissä liikkujat ovat hyvin omaksuneet uudet tavat.

– Meillä on onneksi väljät, ilmavat tilat. Seuraamme herkällä korvalla viranomaisten antamia ohjeistuksia ja etenkin kotimaan tilannetta. Muokkaamme toimintaamme tarvittaessa, jotta kaikilla olisi turvallista liikkua, kertoo va. liikuntakeskusvastaava Eveliina Liimatainen.

Syksyä kohden on myös aika kehittää palveluita asiakastoiveita kuunnellen. Ryhmäliikuntakalenteria monipuolistettiin ja aamupäivät otettiin uudenlaiseen hyötykäyttöön uutuustuntien myötä.

– Syyskuun alusta alkaen pääsee muun muassa jooga- ja pilatestunneille, vanhemmille suunnattuun vauvajumppaan ja senioreiden liikkumista ylläpitävään seniorijumppaan. Muita uutuuksia ovat aamun avaava Huippu Aamu sekä tasapainoa ja koordinaatiota kehittävä tunti, kuvailee ryhmäliikuntaohjaaja ja personal trainer -opiskelija Jenna Tauriainen.

Myös personal trainerin palveluissa on haluttu ottaa huomioon monenlaiset liikkujat. Trainer-palveluita kehittänyt Antti Rossi luonnehtii salia matalan kynnyksen paikaksi, jossa treenaaminen on helppo aloittaa.

– Tavoitteenamme on tukea aloittamista ja järjestää esimerkiksi kuntosalistartteja. Kokeneempien treenaajien kanssa viemme harjoittelua uusiin ulottuvuuksiin, kertoo personal trainer Rossi.

Jenna Tauriainen, Tommi Karvonen, Antti Rossi ja Eveliina Liimatainen auttavat treenaajia monipuolisesti osana moniammatillista Huipputiimiä.

 

Huippulaiset korostavat sitä, että tärkeintä on löytää itselle mieluinen tapa liikkua. Tavoitteen ei tarvitse olla maata mullistava, toiselle pelkkä arkea tukeva harjoittelu riittää. Ammattilaisten avulla treenaaja saa tarvittaessa niin treenivinkkejä, ravitsemuksellista apua kuin henkistä tukeakin.

– Motivaattorien avulla liikkumisesta saadaan jatkuvaa ja tuloksia syntyy pitkässä juoksussa, hymyilee myös psyykkisenä valmentajana toimiva Tauriainen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Huippu Center

Siikaranta 9 A, 70620 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen