Takaisin sivun yläreunaan

Tapahtumien ja elämysten Kiuruvesi

Teksti Oodia/Saga Iinatti | Kuvat Tuomas Luukkonen | Kaupallinen yhteistyö

Kiuruveden kesä kutsuu juhlimaan ja nauttimaan elämyksistä.

Kiuruveden elinvoimainen alue tarjoaa kesäisiä menoja ja kokemuksia kauniissa savolaisissa maalaismaisemissa. Alue sopii reissukohteeksi niin rauhaa rakastaville kuin menoja janoaville.

Alueen tunnetuimpiin tapahtumiin kuuluu taatusti Kiuruveden Iskelmäviikko. Tapahtuma järjestetään heinäkuussa, ja se kokoaa yhteen huikean kattauksen kotimaan tähtiartisteja. 12.–16.7. järjestettävillä festivaaleilla esiintyvät muun muassa Katri Helena, Leif Lindeman, Ressu Redford, Matti ja Teppo ja Erika Vikman. Iskelmäviikon ainutlaatuisen tunnelman pyörteissä pääsee nauttimaan myös tanssiopetuksesta sekä IskelmäMestarit- ja SenioriMestarit -laulukilpailuista.

Perinteisten tapahtumien rinnalle on noussut myös tuore tapahtuma, joka kantaa nimeä Helmen Venetsilaiset, 25.–26.8. Näissä loppukesän festivaaleissa esiintymislavan valtaavat muun muassa Aste, Pasi ja Anssi, HesaÄijä sekä Viikate. Helmen Venetsialaiset järjestetään Hotelli Sinisen Helmen idyllisessä ympäristössä järven rannalla. Hotelli tarjoaa majoituksen lisäksi loistavat puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Sen kauniista miljööstä löytyy rantasauna, savusauna sekä palju.

Majoitusta sekä viihdettä kaipaaville oikea osoite on Hotelli Peltohovi, josta löytyvät hotelli-, ravintola- ja viihdepalvelut vuosien kokemuksella. Peltohovissa pääset seuraamaan kärkiartistien keikkoja, tanssimaan iskelmän tahtiin, ruokailemaan sekä pelaamaan biljardia. Hotellin kautta on saatavilla myös tiloja erilaisiin tapahtumiin, kokouksiin sekä yksityistilaisuuksiin.

 

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Hotelli Peltohovi & Ravintola Wallesmanni

Asematie 9, 74700 Kiuruvesi
Jaa artikkeli

Tekijät

Saga Iinatti