Takaisin sivun yläreunaan

Unohtumaton loma Saimaalla

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat Hotel & Spa Resort Järvisydän | Kaupallinen yhteistyö

Miltä kuulostaisi romanttinen viikonloppu luonnonkauniin Saimaan sydämessä Rantasalmella?

Staycation eli lomailu lähiseudulla on maailmanlaajuisesti kasvussa oleva matkailun trendi. Pienikin irtiotto arjesta lisää tunnetusti henkistä hyvinvointia ja tekee hyvää myös parisuhteelle.

Etelä-Savossa Rantasalmella sijaitseva Hotel & Spa Resort Järvisydän on ainutlaatuinen elämyskeskus, joka tarjoaa ikimuistoiset puitteet romanttiselle hemmotteluviikonlopulle. Rentoutumisen ohessa voitte lähteä opastetuille retkille tai nauttia aktiviteeteista kauniiden järvimaisemien keskellä.

Majoitu ylellisesti

Tasokas majoitus on lähtökohta onnistuneelle staycation-lomalle. Rauhaa ja lempeitä unia arvostavalle Järvisydän tarjoaa monipuolisesti majoitusvaihtoehtoja aina tunnelmallisesta Kotahotellista kestikievarityyliseen Elämyshotelliin. Uusissa metsä- ja panoraamasviiteissä pääsette ihastelemaan ympäröivää luontoa suurista maisemaikkunoista, ja niiden varusteluun kuuluu lämmitettävä ulkoporeamme.

Panoraamasviittien varusteluun kuuluu muun muassa lämmitettävä ulkoporeamme

Viihdy retkien ja aktiviteettien parissa

Haluatko lähteä norpparetkelle tai romanttiselle samppanjaristeilylle? Kauniin saaristoluonnon keskellä sijaitseva kylpylähotelli järjestää kuluvanakin kesänä retkiä ja opastettuja aktiviteetteja moneen eri makuun. Kesän uutuutena ovat päivittäiset risteilyt Linnansaaren kansallispuistoon. Risteilyllä pääset omatoimiselle retkelle kansallispuistoon tai nautit vaikka illallisen laivalla.

Suositut jetti- ja kalastussafarit ovat mainio tapa nauttia Saimaan kauneimmista maisemista mielekkään tekemisen ohessa. Kesäkauden ohjelmistoon kuuluu myös melonta- ja SUP-retkiä sekä fatbike-retkiä Porosalmen jylhiin maastoihin.

Rentoudu kylpylässä

Aktiivisen lomapäivän kruunaa vierailu kallion sisään louhitussa järvikylpylässä. Aidoista luonnonmateriaaleista rakennetussa kylpylässä on viisi erilaista allasta sekä monipuolinen saunamaailma. Saatavilla on myös laaja valikoima erilaisia hemmotteluhoitoja.

Romanttiseen yhdessäoloon sopii aikuisille suunnattu iltakylpylä, jossa voi tunnelmoida kynttilöiden loisteessa samppanjaa siemaillen ja herkkuja maistellen. Täydellisen kylpyläkokemuksen kruunaa illallinen ravintola Piikatytössä tai illallisristeilyllä.

Kylpylän kaikki rakennusmateriaalit ovat luonnonläheisiä

Nauti luonnon rauhasta

Luonnon puhjetessa kukkaan on mukavaa lähteä kävelylle metsään tai vaikkapa maastopyöräretkelle. Järvikylpylää ympäröi maastoltaan vaihteleva ulkoilureitistö, josta löytyy vaihtoehtoja kaikenikäisille ulkoilijoille.

Omatoimisen retkeilyn välineet, kuten kanootit, e-fatbiket ja SUP-laudat, voi vuokrata Safaritalosta.

Yllätä rakkaasi Järvisydämen lahjakortilla. Lahjakortti on mukava tapa muistaa, ja lahjan saaja voi itse valita sopivan ajan vierailulleen! Kesän lomat ja lahjakortit löytyvät osoitteesta: www.jarvisydan.com/loma.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Hotel & Spa Resort Järvisydän

Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi
Jaa artikkeli

Tekijät

Joona Paakkanen