Takaisin sivun yläreunaan

Urheilun ja viihteen juhlaa

Teksti Oodia/Saga Iinatti | Kuvat Tatu Ahonen | Kaupallinen yhteistyö

Toukokuussa Bellanrannan alueelle rakentuu täysin uudenlainen viihteen ja elämyksien tapahtuma.

Jatkuvasti kehittyvä Bellanrannan alue tarjoaa huikeat puitteet tapahtumien järjestämiseen. Nyt alueelle rantautuukin
26.–27.5. täysin uusi ja uniikki tapahtuma, joka kantaa nimeä Osuma Weekend. Viikonlopun mittaista tapahtumaa on järjestämässä suuri asiantuntijoiden ja yritysten verkosto.

Urheilun ja viihteen tapahtuman keskeisenä urheilulajina on padel, mutta ympärille rakentuu myös muita urheilulajeja. Lisäksi Bellanrannan alueen yritykset ja toimijat järjestävät yhdessä Osuma Seikkailu -tapahtuman, jossa koko perhe pääsee kokeilemaan veloituksetta erilaisia lajeja sekä tutustumaan alueen yrityksiin. Osuma Seikkailu on aarrejahti, jossa kierretään erilaisia alueen organisaatioiden järjestämiä toiminnallisia pisteitä.

–  Tämä on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan sekä Bellanrannan toimijoihin, että erilaisiin aktiviteetteihin sekä mahdollisesti uuteen harrastukseen. Päivätapahtuma palvelee koko perhettä, ja alueella on tulossa lisäksi esimerkiksi tivolilaitteita, kertoo Osuma Weekendin tapahtumapäällikkö Tatu Säisä.

Perjantai- ja lauantai-illat huipentuvat iltajuhliin ja kotimaan ykkösartistien esityksiin. Iltajuhlat järjestetään Kuopion Saanassa, ja esiintymislava rakentuu terassin eteen veden päälle. Tapahtuma on siis mukana rakentamassa aivan uudenlaista järvimatkailun konseptia, jossa esiintyviä artisteja pystyy seuraamaan järveltä käsin.

–  Alueelle pääsee näppärästi julkisilla kulkuvälineillä, kuten Vilkku-fillareilla ja bussilla. Suosittelemme välttämään omilla ajoneuvoilla saapumista ruuhkien välttämiseksi, vinkkaa Säisä.

Iltajuhliin on saatavilla perinteisiä sekä VIP-lippuja. VIP-liput sisältävät kylpyläliput Saanaan perjantaille ja lauantaille, sekä lauantaina ruokailun.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Osuma Weekend

Jaa artikkeli

Tekijät

Saga Iinatti