Takaisin sivun yläreunaan

Uutta virtaa etätyömatkailusta

Teksti Oodia/Joona Paakkanen | Kuvat Oodia/Mirka Happonen, Tahko Chalet | Kaupallinen yhteistyö

Etsitkö vaihtelua etätyöarkeen? Suuntaa perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa Tahkolle, jossa vietät elämyksellisen etätyömatkan kauniin luonnon ja hyvien palvelujen äärellä.

Viime vuosina yleistynyt etätyö on vapauttanut ihmisiä työskentelemään haluamassaan paikassa. Toimistot ja kiinteät työpisteet ovat menettäneet merkitystään, minkä johdosta yhä useampi haaveilee työn ja lomailun yhdistämisestä. Jo muutaman päivän vierailu uudessa ympäristössä voi sekä rentouttaa että tuoda kokonaan uutta inspiraatiota.

Luonnonkauniin Syvärijärven rannalla sijaitseva Tahko on kehittynyt todelliseksi etätyöparatiisiksi. Tahko Chalet / PNT Active Oy:n markkinointikoordinaattori Krista Kuosmasen mukaan Tahkolle kannattaa tulla etätöihin vaikka koko perheen tai työporukan voimalla.

‒ Monipuoliset palvelut ja aktiviteetit yhdistettyinä rauhoittavaan ympäristöön luovat puitteet onnistuneelle etätyömatkalle. Olemme palveluissamme huomioineet myös perheelliset, Kuosmanen kertoo.

Vuonna 1991 perustetun Tahko Chaletin kokous- ja vapaa-ajankeskus Golden Resort sijaitsee rauhallisella paikalla Tahkon Lake & Forest -golfkentän laidalla ja vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta pohjoiseen.

Lomakeskuksen alueella on 29 korkeatasoista erillis- ja paritalohuvilaa, joista jokaisessa on kaikki tarvittava etätyöskentelyyn. Monipuolinen varustelu nopeine nettiyhteyksineen ja säädettävine työtiloineen palvelee täydellisesti etätyöntekijöiden tarpeita. Vapaa-ajalla voi hyödyntää Tahkon laajaa aktiviteetti- ja palvelutarjontaa.

‒ Etätyön oheen on helppo yhdistää erilaista ohjelmaa aina golfista ja maastopyöräilystä keilailuun ja kylpylävierailuihin. Catering-palvelustamme voi tilata puolestaan tarjoilut isollekin porukalle, Kuosmanen vinkkaa.

Golden Resort on tunnettu myös korkealaatuisista kokous- ja juhlatiloistaan. Jopa 250 kokousvierasta mahduttavan pääsalin lisäksi vuokrattavina ovat tyylikkäät kabinetit sekä pienten ryhmien kokouspaikaksi soveltuvat huvilat. Saunalla ja katetulla terassilla varustetut huvilat houkuttelevat viihtymään alueella pidempäänkin.

‒ Valikoimistamme löytyy kokouspaketteja niin isoille kuin pienille ryhmille, ja niihin voi sisällyttää monenlaista ohjelmaa ja tarjoilua. Kokouspäivän voi kruunata esimerkiksi lasketellen ja saunassa rentoutuen, Kuosmanen hehkuttaa.

– Vuokraamme myös Piazzan tapahtuma-areenaa, jossa voi järjestää erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia jopa yli 300 henkilölle.

Ympärivuotiseksi lomailukohteeksi kehittynyt Tahko tarjoaa koettavaa ja nähtävää jokaisena vuodenaikana. Sijainti keskellä Suomea hyvien liikenneyhteyksien varrella palvelee erinomaisesti matkailijoita aina eteläistä Suomea myöten.

Päiväkokouspakettien hinnat Golden Resortilla alkaen 35 €/hlö, sisältäen muun muassa kokouslounaan sekä aamu- ja iltapäivä-kahvin.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

PNT Active Oy/ Tahko Chalet

Kultapallo 1, Tahkovuori
Jaa artikkeli