Takaisin sivun yläreunaan

Virkistysilta vaivattomasti

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Oodia/Mirka Happonen | Kaupallinen yhteistyö

Rento ja intiimi saunatila sopii monenlaisiin palavereihin ja illanistujaisiin.

Kokous- tai palaveripäiviin sopii hyvin rento yhteinen aktiviteetti tai vaikka useamman lajin yhteinen joukkueturnaus. Letkeän kokouspäivän voi hyvin sijoittaa vaikkapa Kuopion Keilahallille, jossa on näppärä pari vuotta sitten uudistettu VIP-kabinetti ja saunatila. Tilat mahdollistavat koko kokouspaketin saman katon alla: ensin käydään päivän agenda läpi, minkä jälkeen syödään, siirrytään aktiviteettien pariin ja päätetään ilta saunomalla.

Intiimi tila vetää yhteensä enintään noin 20 henkilöä. Huoneen pitkä pöytä on saanut vahvasti vaikutteita keilauksesta, sillä se näyttää keilaradalta. Kokoustilasta löytyy peruskokoustekniikka, kuten iso TV, wifi, äänentoisto ja tarvittavat liittimet.

Saunaan mahtuu yhtä aikaa löylyttelemään noin 10 ihmistä. Suihkutiloissa on kaksi suihkua ja pesuhuoneissa tilaa pukeutua. Myös pyyhkeet kuuluvat tilavuokran hintaan.

Yli 10 hengen ryhmille onnistuu kätevästi hallin omassa keittiössä valmistettu buffetruokailu. Pienemmät seurueet voivat tilata listalta itse tehdyt maukkaat burgerit, wingsit sekä muut suolaiset isoon ja pieneen nälkään. Kokoustilan kylmäkaappiin voi myös varata halutun määrän juotavaa.

Kaikki herkut sisältävät kokouspaketit maksavat 22–50 euroa per henkilö riippuen valitusta ruuasta, kestosta ja aktiviteetista. Pelkkä VIP-kabinetti ja sauna kahdeksi tunniksi kustantavat 200 euroa ja lisätunnit 50 euroa. Kabinetti ilman saunomismahdollisuutta kustantaa arkisin 25 euroa tunnilta ja perjantaista sunnuntaihin 40 euroa tunnilta. Keilahallin henkilökunta auttaa kaikenlaisia porukoita luomaan oman näköisensä kokous- tai virkistyspäivän.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kuopion Keilahalli

Keilakuja 3, 70110 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä
Mirka Happonen