Takaisin sivun yläreunaan

Valmistaudu elämyksiin!

Teksti Oodia/Mirka Happonen | Kuvat Oodia/Mirka Happonen, Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Tahkovuoren kupeesta löydät kaiken mitä tarvitset täydelliseen kesäpäivään.

Trendilajit padel & tennis

Tahko Spa Hotelilta löytyy muun muassa kolme huipputasoista padelkenttää sekä tenniskentän. Tarjolla on myös opetusta lajeihin kurssien ja yksityistuntien muodossa. Kentälle astuessasi mukaan tarvitset vain omat kengät ja liikuntaan sopivat vaatteet, sillä hotellin vastaanotosta voi vuokrata mailat ja pallot.

E-fatbikellä pitkin rinteitä

Tahkon upeat pyöräreitistöt kulkevat pitkin rinteitä ja rotkoja, jolloin pienestä avustuksesta on apua tutkijalle. Maastopyöräilyyn sopivat mainiosti e-fatbiket, joita saa kätevästi vuokratuiksi vastaanotosta. Hotellin asiakaspalvelijat osaavat vinkata sopivat ulkoilureitit ja luontopolut niin koko perheelle kuin haastavampaankin makuun. Kokeiluun kannattaa laittaa esimerkiksi uusi ympärivuotinen 20 kilometriä pitkä maastopyöräilyreitti, joka kulkee Nipasen, Tarpisenmäen sekä Varpaisjärventien eteläpuolen kautta.

Padel on noussut hurjaan suosioon viime vuosina.

Golfia & frisbeegolfia huipulla

Alueelta löytyy myös kolme arvostettua golfkenttää, mikä tekee Tahkosta himogolffarin kesäparatiisin. Kylpylähotelli sijaitsee aivan golfkenttien kyljessä, jolloin liikkuminen lajin pariin onnistuu vaivatta.

Frisbeegolfin harrastajat viihtyvät rinteillä sijaitsevalla 18-väyläisellä radalla. Perheen pienimmät arvostavat puolestaan Tahkon lähiliikuntapuistosta löytyvää helpompaa 9-väyläistä rataa koreineen.

Keilausta & kylpylän laineita

Jos sadepäivä osuu lomapäiville, on hyvä haastaa perhe keilamestaruudessa tai viettää rentoutumishetki kylpylän laineissa. Hotellin yhteydessä on kuusiratainen keilahallikokonaisuus, jossa voi pitää hauskaa sekä perinteisen keilailun että hohtokeilailun hengessä.

Kylpylän laineissa viihtyy vaikka joka päivä, sillä allasalueella on neliratainen 25 metriä pitkä uima-allas, kuntoutus- ja viihdeallas, poreallas, lasten allas, vesiliukumäki, virkistävät ulkoaltaat sekä Wibit-vesiseikkailurata, jossa voi kiipeillä, liukua ja vaikkapa kisailla kavereiden kanssa. Pulikoinnin jälkeen voi suunnata rentoutumishetkelle kauneushoitolaan.

Tahkolta löytyy kolme golfkenttää.

Liikettä SuperCornerissa & kuntosalilla

SuperCorner Tahko -sisäaktiviteettipuisto tarjoaa hauskanpitoa koko perheelle. Puistossa on tarjolla kaikkia erilaisia huveja ja pelejä säästä riippumatta. Lasten viihtyessä pomppujen äärellä voivat aikuiset keskittyä treeniin leikkikentän vieressä sijaitsevalla kuntosalilla. Joukkuepelejä varten voi varata sisäpelikentän, jolla on puitteet esimerkiksi salibandyn, lentopallon, koripallon, pöytätenniksen ja sulkapallon pelaamiseen.

Syö & nuku hyvin

Ulkoilujen ja pallopelien lomassa energiavarastoja kannattaa käydä täydentämässä Tahko Span yhteydessä sijaitsevassa ravintola Riemussa. Hotellin tasokkaissa huoneistoissa ja pehmeissä pedeissä nukkumisen jälkeen riittää jälleen puhtia uuteen seikkailuun.

Hotelilla on 2–6 hengen huoneistoja, joissa viihtyy pidemmänkin reissun. Hyvin varustelluissa huoneistossa on tasokas keittiö ja kokkausvälineet, pyykinpesukone, urheiluvälinevarasto sekä tietenkin sauna. Huoneistot sijaitsevat aivan Tahkon ytimessä, joten kaikki alueen aktiviteetit ovat aina käden ulottuvilla.

 

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Mirka Happonen
Roosa Kosunen