Takaisin sivun yläreunaan

Inspiraatiota työskentelyyn

Teksti Oodia/Roosa Kosunen | Kuvat Oodia/Roosa Kosunen | Kaupallinen yhteistyö

Työpäivää voi piristää livekohtaamisilla ja erilaisella työympäristöllä.

Persoonallinen ja viihtyisä työtila lisää tehokkuutta ja hyvää tekemisen meininkiä. Työskentely ja kokoustaminen on tuottoisaa, kun jokaiselle löytyy oma paikka ja tapa työskennellä. Toinen tarvitsee ergonomisen työpisteen ja toinen taas antaa luovuudellensa vallan riippumatossa.

Siskokset Anni Lantta ja Emma Lantta haluavat luoda uudenlaista ja yhteisöllistä työkulttuuria Kuopion keskustan tuntumassa, Kallaveden äärellä. Ofisio vuokraa tiloja eri alojen tekijöille, jotka inspiroituvat väreistä ja kodinomaisesta tunnelmasta. Eri sävyiset seinät, vaihtuva taidenäyttely ja talon pitkää ikää kunnioittava sisustus tekevät tilasta uniikin.

Vuokrattavat tilat soveltuvat niin coworking-huoneeksi, kokoustilaksi kuin tyhy-päivän kohtaamispaikaksi. 2–12 henkilön tiimit voivat varata käyttöönsä rauhallisia huoneita niin lyhyeksi kuin pitkäksikin aikaa. Aula taas tarjoaa iltaisin ja viikonloppuisin puitteet jopa 25 henkilön kokouksiin, harrastustoimintaan tai esimerkiksi juhlaan.

Helpoksi suunniteltu varaussysteemi tekee työskentelystä jouhevaa. Huoneen voi varata hetkessä nettisivuilta tai puhelimitse, ja sisäänpääsy onnistuu näppärästi avainkoodilla. Autoilijat voivat parkkeerata autonsa alueella ilmaiseksi. Huoneissa pääsee nauttimaan toimivasta kokoustekniikasta ja talon kautta järjestettävästä suolaisesta tai makeasta tarjoilusta. Tauolla tai päivän päätteeksi kannattaa suunnata viereiseen rantaan, jossa verenpaine laskee ja aivot latautuvat.

Tilojen varausajat ovat valittavissa muutamista tunneista kuukausiin. Vuokraajilta ei edellytetä jäsenyyttä tai pitkiä sitoutumisia.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Ofisio

Snellmaninkatu 2 B, 70100 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Roosa Kosunen