Takaisin sivun yläreunaan

Kehonhuoltoa kuntosalilla

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Tahko Gym, Hannu Airila | Kaupallinen yhteistyö

Pienikin hetki omaa aikaa kuntosalilla antaa energiaa koko päivään.

Lomaviikolla tulee usein puuhatuksi erilaisia asioita kuin tavallisessa arjessa. Kun koko päivän on viettänyt rinteissä tai touhunnut lasten kanssa, tulee oma kuntosalihetki tarpeeseen. Salilla voi tehdä monipuolisesti kehonhuoltoa, voimaharjoittelua tai aerobista harjoittelua.

– Olemme panostaneet varsinkin toiminnalliseen puoleen. Näin etätyöaikana saattaa olla, että tulee istuttua koko päivä koneen edessä, joten salilla pääsee ylös penkistä, naurahtaa Tahko Gymin yrittäjä Hannu Airila.

Airilan salilla on myös monipuoliset cardio-laitteet sekä laaja kattaus painopakkalaitteita. Kestävyysharjoittelusta kiinnostuneille kuntosalilta löytyy muun muassa ammattiurheilijoillekin sopivia Wattbike-pyöriä, soutu- ja hiihtolaitteet sekä ammattilaistason Woodway-juoksumatto.

– Mattoa kannattaa testata, sillä se on huomattavasti perinteistä juoksumattoa joustavampi. Monet, joilla on vaikkapa nivelvaivoja ja jotka eivät siten pysty muuten juoksemaan, ovat voineet Woodwayn kanssa tehdä kävely- tai hölkkätreenejä kivuttomasti, mainitsee Airila.

Tahko Gym on Tahkon alueen suurin kuntosali, ja se sijaitsee kätevästi Tahko Spa Hotelin yhteydessä. Keskeinen sijainti varmistaa, että salille on helppo tulla. Kuntosali on avoinna joka päivä silloin, kun hotellin vastaanottokin on auki. Tiketit salille voi hankkia respasta.

– Lapset voivat leikkiä treenin ajan SuperCornerissa, sillä sinne näkee salilta suoraan. Treenin ohessa voi seurata, mitä jälkikasvu touhuaa, vinkkaa Airila.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Tahko Gym

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä