Takaisin sivun yläreunaan

Kokoustilat keskeisellä paikalla

Teksti Oodia/Topias Tölli | Kuvat Kantti | Kaupallinen yhteistyö

Kuopion pääkirjaston ja Kuopion museon muodostama Kantti tarjoaa nykyaikaiset tilat monenlaiseen käyttötarkoitukseen.

Nykyaikainen kokoustekniikka, toimivat järjestelyt ja keskeinen sijainti Kuopion keskustassa ovat syitä, miksi kokoustilaa tarvitsevan kannattaa hyödyntää Kantin
tarjoamia tiloja.

Museolehtori Sanna Reinikainen kertoo, että Kuopion museon tiloissa on mahdollista järjestää kokouksia hyvin erikokoisille ryhmille.

– Meillä on kokoushuone, jonne mahtuu kokoustamaan 40 henkeä, ja isompia iltatilaisuuksia varten voidaan hyödyntää museon aulaa ja monitoimitilaa, joihin mahtuu 200 henkeä, Reinikainen kertoo.

Myös pääkirjaston puolelta löytyy tiloja erilaisten tilaisuuksien pitämiseen. Kuopion kaupunginkirjaston tiedottaja Ulla Ritvanen kertoo, että kirjastolta löytyy varattava kokoussali, johon mahtuu enimmillään 118 henkeä, sekä 10 hengen ryhmätyötila.

– Kokoussali soveltuu hyvin monipuolisiin tarkoituksiin aina seminaareista konsertteihin, kunhan järjestettävät tilaisuudet ovat kävijöilleen maksuttomia, Ritvanen toteaa.

Kaikissa tiloissa museon ja kirjaston puolella on käytössä nettiyhteys ja nykyaikainen tekniikka. Myös tilaisuuksien tarjoilupuoli hoituu Kantin toimesta, sillä museon tiloissa toimiva Kahvila Kantti tarjoaa monipuolisen valikoiman tarjottavia kokoustajille.

– Suuremmille porukoille tarjoamme ensisijaisesti jo valmiiksi tilaisuuksiin suunniteltuja kokonaisuuksia, pienemmille taas suosittelemme valitsemaan tarjoilut suoraan kahvilan vitriinin valikoimasta, vinkkaa asiakkuusvastaava Heidi Taskinen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

Kantti

Museokatu 1, Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Topias Tölli