Takaisin sivun yläreunaan

Lattiapuhdistajalla arki helpommaksi

Teksti Oodia/Topias Tölli | Kuvat Oodia/Topias Tölli | Kaupallinen yhteistyö

Imurointi ja moppaus samassa paketissa tekee siivouksesta helpompaa ja lisää vapaa-aikaa.

Keittiön lattia täynnä ruuanmurusia, olohuoneen nurkassa asuu villakoiria. Pitäisi siivota lattiat, mutta imurin kaivaminen siivouskaapista tuntuu työläältä. Kuulostaako tilanne tutulta? T&M Hurricane Oy:n Terttu Voutilaisella on esittää asiaan ratkaisu. Hizero-lattiapuhdistajan avulla siivouksesta tulee helppoa ja vaivatonta. Kaikille koville lattiapinnoille sopiva johdoton akkukäyttöinen lattiapuhdistaja lakaisee, pesee ja kuivaa lattian samalla kertaa.

– Helpottaa arkea huomattavasti, kun pystyt ottamaan ne roskat heti pois. Moni ajattelee, että lattian peseminen on ikävää ja työlästä, mutta Hizerolla homma hoituu käden käänteessä, Voutilainen kertoo.

Maailman ensimmäinen All-in-One Bionic -moppi vie imuroinnin uudelle tasolle, esittelee Terttu Voutilainen T&M Hurricane Oy:stä.

 

Lattianpuhdistajan ideana on nimenomaan tehdä lattian siivouksesta nopeaa ja päivittäistä. Laitetta voi säilyttää esimerkiksi keittiön nurkassa omalla telakallaan, josta sen voi ottaa käyttöön helposti ja nopeasti. Sotkut voi siis siivota nopeasti sitä mukaa kun niitä sattuu syntymään. Laite myös puhdistaa itse itsensä, siivoajan tehtäväksi jää vain tyhjentää laitteen säiliöt, joihin likavesi ja pöly kerätään.

– Lisäksi tuotteella siivoaa vaivattomasti isommankin asunnon lattiat yhdellä kertaa. Ja täytyy kyllä sanoa, että et saa lattioita niin puhtaaksi moppaamalla, tai muilla systeemeillä, kuin tällä, Voutilainen vinkkaa.

Kotitalouksien arjen helpottamisen lisäksi Voutilainen kertoo laitteen sopivan erinomaisesti myös yrityskäyttöön pienten tilojen, kuten toimistojen, helppoon ja nopeaan puhtaana pitoon. Hizeroa myyvällä T&M Hurricanella on myös laitteen valtuutettu huolto Kuopiossa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

T&M Hurricane Oy

Kellonkärki 8, 70460 Kuopio
Jaa artikkeli

Tekijät

Topias Tölli