Takaisin sivun yläreunaan

Lomasta kaikki irti

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat Supercorner Tahko | Kaupallinen yhteistyö

Sisäaktiviteettipuistosta saa lomalle vauhtia sekä hauskaa yhdessäoloa.

Liikunnallinen tekeminen kasvattaa vireystilaa ja rentouttaa oloa. Suosituissa sisäaktiviteettipuistoissa on pelejä sekä seikkailuympäristöjä kaikenikäisille ja -kokoisille lomailijoille.

– Meillä on yli 30 aktiviteettia, joiden parissa voi ottaa hikispurtteja, treenata akrobatiaa sekä seikkailla, leikkiä, kisailla ja hullutella kavereiden kanssa, kertoo SuperCorner Tahkon yrittäjä Kari
Ikonen.

Puistossa viihtyy koko perhe. Vauhdikkaiden aktiviteettien lisäksi tarjolla on muistia, tasapainoa ja reaktiokykyä kehittäviä välineitä, keppiheppoja sekä perinteisiä mailapelejä ja pöytäfutista. Suositussa puttipelissä mittaillaan golftaitoja. Lisäksi MaxAirin jättitrampoilta saa kivasti lomapotkua.

SuperCorner järjestää myös kesäleirejä, joihin pääsee osallistumaan 7–12-vuotiaat lapset.

 

Puistossa järjestetään kesän mittaan viikoittain erilaisia tapahtumia, kuten alkukesälle ajoittuvia kesäleirejä. Kaksi päivää kestävien leirien välissä on Superyö, jolloin yövytään puistossa. Mukaan pääsee myös pelkästään päiväksi tai yöksi. Leiripäivät sisältävät sekä ohjattua että vapaavalintaista puuhaa 7–12-vuotiaille. Perjantaisin järjestetään Sparkle-iltoja, jolloin pompitaan värivalojen ja musiikin tahtiin.

– Tapahtumien vetäjinä toimivat koulutetut ohjaajamme. Niissä kisaillaan ja temppuillaan eri aktiviteettien parissa, ja mukana on myös vaihtuvaa yllätysohjelmaa, Ikonen vinkkaa.

Sparkle-iltoja ja Superöitä on kesäkuusta elokuuhun. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa elämyksiä Tahko Spa Hotelin yhteydessä ympäri vuoden. Vierailijoiden turvallisuudesta huolehditaan rajaamalla asiakasmäärää, mahdollistamalla tilan varaaminen yksityiskäyttöön sekä panostamalla hygieniaan.

– Turvallisuus on meille tärkeää. Puistoon on sijoitettu käsidesipisteitä, ja vieraisiin ihmisiin kehotetaan pitämään riittävää etäisyyttä, Ikonen muistuttaa.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

SuperCorner Tahko

Keitaankatu 1, 73310 Tahkovuori
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä