Takaisin sivun yläreunaan

Itsevarmuutta tuuheammista hiuksista

Teksti Oodia/Heta Jyrälä | Kuvat SFD Hair | Kaupallinen yhteistyö

Hiukset voivat alkaa harventua ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Harvenevat hiukset saattavat ottaa itsetunnon päälle ja tuoda elämään ylimääräistä stressiä. Syitä hiusten lähdölle on monia, kuten ikä, sairaudet ja stressi. Myös perimä voi vaikuttaa hiusten harventumiseen. Apu voi löytyä sekä miehille että naisille sopivasta hiustuuhenteesta.

– Monesti miehet tyytyvät harveneviin hiuksiin, vaikka apukeinoja olisi saatavilla. Hiustuuhenteen avulla saa helposti peitettyä näkyvyyden hiuspohjaan muutamassa sekunnissa. Se antaa välittömästi vaikutelman tuuheammista hiuksista, kertoo yrittäjä Juhana Muhonen SFD Hair Oy:stä. Yritys tunnetaan myös Kampaamotarvikkeet.fi-verkkokaupasta.

 

Super Million Hair -hiustuuhenne on luonnollinen ja allergiatestattu tuote. Se on valmistettu antibakteerisesta ja biohajoavasta havupuukuidusta. Muhosen mukaan hiustuuhenne on maailman vanhin ja yksi myydyimmistä hiustuuhenteista. Tuote kehitettiin ja patentoitiin Japanissa jo vuonna 1986, ja nykyään sillä on tyytyväisiä käyttäjiä yli 70 maassa.

– Tuote tarttuu hiuksiin staattisesti, minkä jälkeen se viimeistellään kiinnityssuihkeella. Näin hiustuuhenne kestää tuulen, sateen ja hikoilun, Muhonen kertoo.

Riittoisa hiustuuhenne sopii hyvin myös tyvikasvun peittämiseen. Sen avulla voi näppärästi pidentää hiusten värjäysväliä. Tuuhennetta on saatavilla 14 eri sävyssä, myös skandinaavisen vaaleissa sävyissä. Tuotetta löytyy hyvin varustelluista parturi–kampaamoista sekä SFD Hair Oy:n verkkokaupasta ja kivijalkamyymälästä Savonlinnasta. Verkkokauppa palvelee yksityisiä henkilöitä sekä hiusalan opiskelijoita ja ammattilaisia ympäri Suomen.

Kaupallinen yhteistyö

Yhteistyökumppani

SFD Hair Oy / Kampaamotarvikkeet.fi

Kirkkokatu 7, Savonlinna
Jaa artikkeli

Tekijät

Heta Jyrälä